Steun Stichting (on)Beperkt Duiken
Wordt onze vriend, sponsor of doe een schenking

Duiken met een beperking
Het toegankelijk maken van de duiksport voor iemand met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking kan een grote invloed hebben op het leven van deze persoon. Wij zien positieve ontwikkelingen op het gebied van lichaam en geest, ook bij stoornissen in het autisme spectrum. Onder water is geen drukte maar rust en deelname aan een sport als duiken kan dan ook als therapeutisch beschouwd worden. De gewichtloosheid onder water zorgt voor een gevoel van vrijheid die voor veel van onze deelnemers als een verademing wordt beschouwd.

Vrienden van (on)Beperkt Duiken
Een belangrijk deel van het succes van on)Beperkt Duiken is te danken aan de giften en donaties van onze ‘vriendengroep’. We hebben veel contact met onze vrienden, houden hun op de hoogte en nodigen ze uit als er iets bijzonders te doen is.

Vriend van (on)Beperkt Duiken? Laat het ons weten middels een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en maak uw donatie over naar rekeningnummer NL 10 INGB 0007 4572 97 t.n.v. (on)Beperkt Duiken

Sponsoren:
In de afgelopen jaren hebben personen onze stichting gesteund. Naast dat onze stichting on)Beperkt Duiken zich verder heeft kunnen ontwikkelen zijn we vaak met onze sponsoren in het nieuws geweest. Hierbij kunt u denken aan krantenartikelen maar ook regionale TV uitzendingen. Als binnen uw organisatie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal staat gaat (on)Beperkt Duiken graag met u in gesprek. Wij vinden dat sponsoring een partnership moet zijn.

Sponsor van (on)Beperkt Duiken?

Laat het ons weten middels een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en onze afdeling Sponsoring & relaties en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Materiaal:
Bij (on)Beperkt Duiken is materiaal altijd welkom. Hierbij kunt u denken aan trimvesten, ademautomaten, luchtflessen, lood. Kortom alles wat je nodig hebt om te kunnen duiken. Onderdeel van iedere les bij (on)Beperkt Duiken is een spel element, hiervoor gebruiken we onderwaterspeelgoed zoals speelballen, frisbees en nog veel meer.

Heeft u duik- en/ of spel materiaal? Laat het ons weten middels onderstaand formulier en wij komen het materiaal graag kosteloos bij u ophalen!